biggest-selling artists/90 miliona prodatih albuma
Britney Spears
Anketa
Najbolji spot je???














Blog
nedjelja, travanj 5, 2009










musicnovosti @ 15:06 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare


Image
 Image
Image
Image
 Image
Image
Image
Image
Image













musicnovosti @ 14:41 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 5, 2009
U prepunoj dvorani sa oko 19 tisuca ljudi Britney je odusevila sve fanove a i kritike.Nakon par posljednjih godina kada joj mediji i nisu bas bili naklonjeni izgleda da se sve bas promjenilo te je 95% kritika  sa prvog koncerta nakon punih 5 godina pauze  POZITIVNO.Naslovi su bila "Vratila se Pop Princeza","Britney za predsjednika" i slicno.Britney je odusevila na sceni,odlicni nastupi,fenomenalni kostimi i predobar stage.Jedina zamjerka za pop iconu je bila ta sto citav koncert nije isao LIVE nego samo par pjesama medjutim to nije nikom smetalo i nasa kraljica je ponovo rasturila.Ipak to je bila prva noc i B je sigurno imala ogromnu tremu ali na kraju je sve ispalo savrseno!


ImageImage
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image

Britney danas nastavlja svoju turneju po US gdje je vecina datuma RASPRODATO a citava UK cak 8 datuma je isto rasprodato i i Canada.Ostaje nam samo da se nadamo da cemo je vidjeti i kod nas!


musicnovosti @ 09:57 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 2, 2009
musicnovosti @ 22:28 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 22, 2009

Nakon sto je Womanizer ostvario #1 na mediabase prije par tjedana i to se ovog  tjedna desilo opet ali sa drugim singlom sa novog albuma "Circus".Mediabase su zapravo sve radiostanice u USA,znaci slusanost,trazenost i potraznja su dovele  Circus na #1.Tako da je Britney jedini izvodzac koji je sa jednog albuma imao prva dva singla na #1 a ne sumnjam uopste u If You Seek Amy.



Turneja se priblizila ostalo je svega jos nekih 10-tak dana do pocetka najiscekivanije turneje ikada u povijesti muzike.Za sada je sve uredu i sve je spremno za pocetak a ekipi se pridruzio i iluzionista pa ce tako biti i magije.Treci singl IYSA bi svijetlost dana trebao ugledati sredinom marta a spot je vec snimljen i Britney je osobno isla prije par dana pomagati  u reziranju.Nasoj princezi se vratila stara asistentica Fe a i nominovana je za 3 Dance Music Awards i za MTV VMA Austria za "Best Moves" u spotu "Circus".
musicnovosti @ 19:37 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
subota, veljača 14, 2009
Kao sto  vidite i znate nije me bilo ali stvarno nisam mogla da pisem jer sam imala toliko puno obaveza ali sada sam opet tu.

Image

Britney pored priprema za turneju,proba i vjezbanja glasa ovih dana je snimala i spot za treci singl sa #1 platinum albuma "Circus" za pjesmu If You Seek Amy koji bi kao singl svjetlost dana trebao ugledati tamo negdje sredinom marta ali to se jos uvijek nije nista potvrdeno.Spot je opisan kao SEXY sa puno plesa te mnogo odlicnih kostima te mislim da ce ovo isto biti pun pogodak i kao Womanizer i Circus spotovi a cak ce ovaj biti i najbolji jer sigurno da ce biti i smijesan i izazvati mnogo paznje pogotovo jer pjesma to vec radi dosta dugo a i Brit ima sada puno energije i mnogo vremena je provela vjezbajuci.

 
 
 

Britney je na #25 mjestu na Maximu na listi "Zene godine 2009" Beyonce se nasla na #27 pored njih tu je i Rihanna na #44 Shakira na #42 Avril na #38 i Xtina na #58 mjestu.Spot pop ikone Womanizer se nasao i na PLAYBOY listi kao najsexy spot godine a pogledan je blizu 100 miliona na youtube.

http://i41.tinypic.com/1177cro.jpg

musicnovosti @ 12:56 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Nedavno je Britney na svojoj stranici izbacila jos slika sa priprema za turneju koja pocinje za malo vise od pola mjeseca te je dobila  i djecu i skrbnistvo na 50:50 a sa njima na turneju ce ici i Kevin.Ovo bi trebalo biti jedna od najposjecenijih i zaradjenijih turneja ove godine a svakako je turneja koju su svi jako dugo cekali.


http://cdnwp.britneyspears.com//bfm_gallery/2009/01/TourRehearsalPhotos2/gallery_main/gallery_main-IMG_7188.JPG

http://i68.photobucket.com/albums/i1/itsreese06/gallery_main-IMG_7233.jpg

http://i68.photobucket.com/albums/i1/itsreese06/gallery_main-IMG_7249.jpg

http://i68.photobucket.com/albums/i1/itsreese06/gallery_main-IMG_7290.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i1/itsreese06/gallery_main-IMG_7298.jpg

http://i68.photobucket.com/albums/i1/itsreese06/gallery_main-IMG_7339.jpg

Scena:

Image

musicnovosti @ 12:49 |Isključeno | Komentari: 0
nedjelja, siječanj 18, 2009
musicnovosti @ 13:21 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, siječanj 16, 2009
http://i40.tinypic.com/kdtpqf.jpg

I vi mislite tako,pa i ja mislim tako a tako i jeste Britney i njen najnoviji album Cirkus su opet #1 kao najprodavaniji album na World Wide ljestvici i to cetvrti tjedan zaredom ali dobro to smo i navikli od nje.U USA nakon #1 ovog tjedna se nalazi na #6 a u Canadi nakon 2 tjedna na #1 je sisla na #4 ali to je ipak bilo dovoljno da Cirkus opet bude najprodavaniji album na svijetu!

http://i34.tinypic.com/vg34w6.jpg

1 Weeks - 814,000 #2
2 Weeks - 414,000 #2
3 Weeks - 412,000 #1
4 Weeks - 413,000 #1
5 Weeks - 163.000 #1
6 Weeks-  106.000 #1

=2.322.000+

http://i39.tinypic.com/231ym9.gif

http://i39.tinypic.com/6rrolk.gif http://i44.tinypic.com/513l75.gif

http://i43.tinypic.com/30swq3b.gif 
musicnovosti @ 00:52 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 14, 2009
Britney je proglasena najsexipilnijom zvijezdom u 2008 godini kako navodi MSN,sta reci nego da se u potpunosti slazem sa njima.U svakom slucaju to je i dokazala i pokazala.HOT!!!

Image

12.01.1998 je izasao album Baby One More Time u USA i tako je postao:

Image
 

1 Diamond
14× Platinum(US alone)
25 Million++ World Wide Sold
#1 in 15 countrys
4th best-selling album by a female
best-selling album by a teenager
best-selling female album debut act
27th best-selling overall album

http://i132.photobucket.com/albums/q35/photofan21/brit.jpg

I vec se digla frka oko pjesme If You Seek Amy,da li ce biti cenzure na radiju zbog toga jer je to zapravo "FUCK ME",i navodno mama neke djevocice od 8 godina se zali zbog te pjesme,uglavnom pjesma je bas bas bas zarazna i bice "ogromna" i veliki hit,samo dok izadje spot i dok se realizuje kao singl negdje u martu/aprilu a ovo je jako dobro prica se i dize se frka a nije ni izasla,mirise mi na jos jedan #1,nadam se da ce "Unusual You" biti cetvrti singl.

http://www.pieceofbritney.com/graphix/albums/uploads/mahyar/animated/pomsig13.gif

Kako je POP PRINCEZA dosla do linije i par naslovnica:

Image
Image
http://i42.tinypic.com/ivlipy.jpg
ImageImage

BRITNEY je pobjednica jos jedne ankete za NAJATRAKTIVNIJU ŽENU danasnjice!Pa cestitamo nasoj POP Princezi na svemu sto je postigla samo u ovoj 2008 a to mozete vidjeti na kraju i to je na engleskom jeziku a mislim da nece biti problema sa tim.

- Brings the highest ratings for HIMYM ever.
- Wins 3 VMA awards
- Wins 2 MTV Europe Music Awards
- Breaks the record for the highest jump on the BB100
- Breaks the records for the biggest opening-week tally by a female artist since Nielsen SoundScan began tracking digital downloads in 2003.
- Has a #1 single, Womanizer.
- Womanizer sells 2 million copies in the US.
- Womanizer sells  4++ million copies worldwide so far.
- Womanizer has peaked in the top 10 of every country it was released in.
- Has a #1 single on Mediabase, Womanizer.
- Has a #1 single on the UWC, Womanizer.
- Circus, the single became Spears' first top five debut on the Billboard Hot 100.
- Has a #3 single, Circus.
- Has a #8 single on the UWC, Circus so far(for now,#1 soon)
- Has a #12 single on Mediabase, Circus.(for now, #1 soon)
- Has a #1 album, Circus.
- Has a #1 album on the Europe Top 200, Circus.
- Has a #1 album on the UWC, Circus.
- Circus debuts at #1 with 505.000 sold copies, making Spears the only act in Nielsen SoundScan history to have four albums debut with 500,000 or more copies sold.(For 5 weeks Circus sold more then 2,2 million copies)
- Has the best first week sales in 2008 of any female act worldwide.
- Brings X-Factor it's highest ratings ever.
- Her documentary, FTR, was watched by 3,6 million people...which is 3 times the normal amount of people that watch MTV on a Sunday night.
- Sells 500.000 tour tickets in 1 week.
- Has had 3 non singles chart on the BB100.
- Won a Bambi Award.
- Womanizer was #1 on Billboard Mainstream,Dance Track and in 17 official charts WW)
- Womanizer has more then 50 million views on YouTube,Circus about 20 million so far.
-Womanizer won the FUSE awards for best video this year,on MTV too.


OVO vam je samo veci dio onog sto je Britney postigla i osvojila,bilo je tu svega i mnogo anketa i jos nagrada na kojima je pobjedila ali ovo je ono najvaznije tako da sa punim pravom 2008 godinu mogu nazvati "Godina Britney Spears".

http://i490.photobucket.com/albums/rr267/alex-tian/Britney%20Circus/news4766.jpg
musicnovosti @ 03:08 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, siječanj 9, 2009
Evo  mene opet ali stvarno nemam vremena kao prije ali potrudicu se da budem sto vise tu.Nevjerovatno ali istinito CIRCUS (album) vec treci tjedan #1 na WORLD Wide Chartu i sada prodaja albuma za ovih 5 tjedana iznosi preko 2,2 miliona prodatih primjeraka.U Grckoj su izabrali najbolji album a to je Circus isto se desilo i u Latinskoj Americi i u Mexicu.I u ostalim zemljama se jako dobro drzi i prodaje (#1 u Canadi a #6 u US).

Image


IF YOU SEEK AMY JE TRECI SINGL!!!
Ovo nije jos samo jedna glasina u nizu nego je to potvrdio i njen oficijalni site britneyspears.com,ne zna se tacno kada ce biti realizovan ali sigurno ne bas brzo sa obzirom da jos uvijek Circus nije dosao u pola zemalja.Womanizer se drzi odlicno i to mnogo vise nego odlicno vec 15 tjedana je u top 3 na WW chartu a i jos uvijek u top 10 u USA a davno je bilo to  kada je oborio rekord.A Circus singl isto jako dobro prolazi,jos uvijek nije realizovan u svim zemljama a dozivio je i #1 na Billboard u Turskoj a i ocekuje se mala promo turneja kao i sto je radjeno za Womanizer.

Image

Britney je bila na vjencanju svog brata kao sto sam pisala i izaslo je par slika sa djecom a sve ih mozete pogledati na www.britneyspears.com.Britney krasi i nekoliko naslovnica ovog tjedna ali to u nekom drugom postu.Promjenila je i koreografe a prije par dana paparazzi su je iznervirali(opet) ali nista strasno a ona se i dalje nastavlja pripremati za najvecu turneju u 2009 godini(tj.njenu),na slici vidite Brit kako juce ulazi u dance studio.




musicnovosti @ 21:46 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
subota, siječanj 3, 2009
Image


Vec drugu sedmicu Circus je #1 World Wide(2-2-1-1 pozicije),i tako je prodaja albuma za samo 4 tjedna presla 2 MILIONA primjeraka.Ooops she did it again!!!Womanizer i dalje odlicno na listama ovog tjedna je ostvario jos jedan #1 na Billboard Dance Track.Album u USA je vec platinasti,presao je milion prodatih primjeraka(1-2-4-3 pozicije).Britney je i #1 kao najomiljenija meta medija te je proglasena  i kraljicom tiska a #1 je zauzela na OK listi najsexipilnije tijelo!Sto se tice turneje mediji joj predvidaju rekordnu posjecenost a i vecina karti je vec rasprodano.Britney se vec nekih 10 tak i vise dana krila od paparazza te je bila na vjencanju svog brata a danas se vraca u LA.Evo i par slika:

Image
Image

Sretna Nova 2009!!!
Zelim vam sve najbolje,da vam se ostvare sve moguce zelje i da samo budete zdravi,sretni i sa puno puno puno ljubavi  da provedete citavu 2009!
http://i41.tinypic.com/2v9wxlh.jpg

Britney Spears
"Željela bih se prestati brinuti toliko jer se stalno brinem. Također bi željela naučiti kako biti sretnija, općenito, i prestati gristi nokte
!
musicnovosti @ 15:02 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Anketa
Šta mislite o novoj pjesmi i spotu velike pop zvijezde Britney Spears-"Piece of Me"



Arhiva
« » lis 2017
  • p
  • u
  • s
  • č
  • p
  • s
  • n
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Brojač posjeta
29721
Index.hr
Nema zapisa.